DagvoorzitterJoog in beeld – Start van ‘de Maand van inhuisplaatsen’.

Het was 01 oktober 2015 een bijzondere dag voor een boel kinderen. Pleegkinderen. Ze gingen zweefvliegen, gewoon in een vliegtuig, of parachute-springen.

Dat deden ze in het kader van de start van de ‘Maand van inhuisplaatsen’. logo_actie_inhuisplaatsen-915x1024Ik heb die dag geholpen. Ik heb zowel van tevoren nagedacht over de invulling, de uitvoer, als de presentatie. Inclusief een Tweede Kamerlid, wat andere belangrijk doende mensen, en vooral leuke en ook wel gespannen kinderen.

Hier volgt het verslag van die dag. Let wel, het is 20 minuten. Best lang voor een online-film. Desalniettemin is het zo strak in elkaar gemonteerd dat het zelfs mij lukte om de hele film te kijken, plus een positief en verguld gevoel aan de dag en aan mezelf over te houden. Ik zie de liefde en de stilte en het genieten van kinderen. En ik zie mezelf, op een vrij sympathieke manier.

Plus een mooie ‘huur-me-in-als-dagvoorzitter’ – reclame.