Een oud artikel en het afdwalen.

 

Oud artikel

Vandaag kwam ik een oud krantenartikel tegen. In dat artikel werd ik geïnterviewd vanwege mijn wonen in – en het dagvoorzitter zijn van –  een congres in De Glind.
Ik begrijp het niet heel goed van mezelf, maar ik merk dat ik niet te koop loop met dit soort informatie, ook al schaam ik me er niet om. Het heeft me gemaakt tot wat ik ben. Dus ik zet het gewoon op mijn website.
toen ik artikel net weer herlas, toen dacht ik: ‘wat een leuke schoenen!’ en, ‘dat dagvoorzitter zijn, dan wil ik vaker doen, hoe zou ik me daar meer op kunnen richten?’.
ik dacht ook: is het artikel wel scherp genoeg gescand? En ik dacht ook: is het wel handig voor mijn toekomstige opdrachtgevers? En: wat een boel prut ligt er in dat zwembad, en wat is het water daar glad’.

Er komen een boel gedachten op, zo op een dag. Ik heb een keer gelezen dat het er gemiddeld 65duizend op een dag zijn.

Gelukkig gaan ze weer weg, die gedachten. Anders zou ik vol zitten met al die gedachten. Volgens mij kan ik maar 1 gedachte per keer hebben. Twee dingen denken op 1 moment gaat niet. Ik probeerde het net. het is altijd 1 gedachte.

Maar ik dwaal af. En wellicht jouw gedachten ook.

 

krantenartikel barnveldse krant jochanan dagvoorzitter de Glind 2011