Films

Zo af en toe speel ik in een film, soms grote projecten, soms kleine. Bijna altijd is het een feest te werken op een set. Het is lol maken met een heel serieuze kant. Hier een aantal voorbeelden van wat ik zoal gedaan heb:

” target=”_blank”>Alles over niets.  http://www.allesoverniets.nl – Een film die ik van harte ondersteun. Vooral het gedachtengoed. Roept voor mij op tot speelsheid, en helpt me de dagelijkse ratrace los te laten door een geheel andere zienswijze op het leven. Het wordt nondualiteit genoemd. Wanneer je wordt geraakt door het inzicht, kan alles in je leven ingrijpend veranderen… terwijl daar niets voor hoeft te veranderen.

” target=”_blank”>DRUK. Een documentaire over mijn zoektocht. Heb ik ADHD? en zoja, wat dan?

” target=”_blank”>De Vleeseter. Hier ben ik heel trots op. Een mooi verhaal. Een hard sprookje. Ik denk nog geregeld aan Corrie-216. In de Vleeseter word ik gevolgd tijdens mijn zoektocht naar het dier achter het vlees op mijn bord.
Deze documentaire won de AVRO’s bestuursprijs ‘De Belofte 2001’.” target=”_blank”>(hier nog wat beeld van Corrie)

” target=”_blank”>Wroeten. Was een serie van Arjan Ederveen. Over zijn tuin. Fictie en documentaire gemixed. Jij mag raden welke van de twee ik als ‘schoffeljunk Jetse’ speelde.

” target=”_blank”>ERU met Renate Verbaan