TRY-OUT NODIG

kom kijken

3 Oktober is een speciale avond. Niet alleen is het de dag voor dierendag en de dag voordat Logo-Westra-van-der-Wal-defmijn zus jarig is, ook spelen Linnet en ik, onder de vlag WestravanderWal, weer NODIG (reserveer hier).

 

Nieuwe versie.

We spelen een versie van NODIG die nieuw is. We speelden NODIG al 4 keer, met veel plezier en succes in theater THOPSS. en 10 oktober gaan we weer spelen op het huiskamerfestival Oost (uitverkocht, helaas).

We hebben de boel omgegooid. Aangepast. Verbeterd. We hebben naar onze guts geluisterd. Geen concessies gedaan maar juist dieper gegaan. WAT WILLEN WE ZEGGEN?

In de repetities zijn we eruit gekomen. Nu gaan we dat voor het eerst voor publiek spelen. rete spannend.

Dat doen we niet alleen. We spelen een dubbel programma. Met Younes. (die is leuk! Een Friese Marokkaan die ook afgestudeerd is aan de dezelfde opleiding als Linnet en ik; THOPSS).

We hebben een mooi zaaltje in Amsterdam gehuurd en we gaan spelen.

En jij, publiek, maar daar naar toe komen, en je krijgt ook nog een drankje erbij. Vinden we gezellig. En achteraf vragen we je wat je het waard vond. De solo voorstelling van Younes en onze voorstelling.

Kom maar gewoon kijken.

Heus, het is de moeite waard.

Reserveren kan via deze link.

Hieronder de uitnodiging plus een linkje naar de trailer. En, waarschijnlijk deze week online, hierbij ook vast de link naar onze website: www.westravanderwal.nl

Uitnodiging Younes & WestravanderWal

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *