Virtuele assistent Jochanan

Ik ben een virtuele assistent. Sociale media-man. Ik help mensen/organisaties zichzelf op de ‘sociale media’-kaart te zetten. En ik zorg voor media-aandacht en social media-volgers, zodat hun boodschap in de aandacht komen. Hoe ik dat doe ?
Via facebook.
Ik snap de ins en out van facebook. Ik hou dan ook meerdere facebook-pagina’s bij van meerdere organisaties, zzp-ers en verenigingen.
Een greep: ik post gemiddeld vier keer per week voor Theatergroep Pit, ik hielp met het ver20voudigen van de volgers van Goedkoop Cabaret, hielp bij het opzetten van meerdere (kleine) bedrijven de facebook en twitterpagina. (bv de beste fysiotherapeut van Nijmegen, digitale klantenbinding!) en ondersteun ik de facebookbookpagina van de o zo aparte facebookcolumn Wat ik niet heb gedaan.
Via Twitter.
Twitter is breed, en groot, en bijna niet te snappen.Ik help om de wirwar te ontwirwarren.
Dat doe ik onder andere voor Inspiration Shot Nijmegen, voor Mariska Vollerings Wat ik niet heb gedaan en voor Mea Fysio Nijmegen. Steeds vaker help ik mensen zichzelf of hun bedrijf online kenbaar te maken.
Via filmpjes op de sociale media.
Berichten met Films of Foto’s worden het beste gelezen.
Ik kan op lange termijn, of op korte termijn filmpjes aanpassen of maken. Van bestaand beeldmateriaal of van foto’s. Of zelfs alleen van tekst. Dus zelfs snel op de dag zelf van die oh-zo-belangrijke gebeurtenis kan ik een filmpje in elkaar zetten en zorgen dat het gepost wordt.
 —————————————————————————————————————————
Ik werk, kortom, met creatieven. Wat ik dan zoal doe? Ik hou bij. De accounts van Facebook en twitter. Plaats posts. Ik bedenk acties voor hun bedrijven (zijn het bedrijven? het is vooral hun passie…)
Ik maak filmpjes, soms van foto’s, soms van bewegend beeld.
Ik geluidseffect – is dat een werkwoord-, plaats statussen zo dat ze gezien worden. (net als deze tekst, je leest het nu toch? – en daar gaat het om!).
En altijd met de Jochananflow.
En weet je, ik vind het een partij leuk! Dus, wil je mij eens proberen als virtual assistent, try me. (in het Nederlands: overweeg me te benaderen.)
YouTube voorvertoningsafbeelding
 virtual assistent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *