Over Jochanan Westra

Aangenaam… En hoe heet jij?

Jochanan Westra

Studeerde televisie-journalistiek, werkte in Hilversum bij de NOS en de VARA, volgde de beste kleinkunstopleiding die in Nederland bestaat, THOPPS, deed als acteur mee aan films en speelde theatervoorstellingen door het hele land op scholen, buurthuizen en theaterfestivals.

Na mijn journalistieke opleiding speelde ik veel in het theater en presenteerde ik festivals. Dat was zo natuurlijk voor me, zo plezierig ook. En als trainingsacteur ontmoette ik veel mensen. Ik merkte dat vooral de combinatie van het ontmoeten van mensen met een ‘diepere laag’ plus het presenteren me het beste beviel. Daar ligt mijn hart.

Kortom: Ik kwam in vele werelden. Heel bijzonder om al die werkculturen mee te maken.

Juist de combinatie van journalistiek en het theater zie ik samengesmolten in het dagvoorzitterschap

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat uit organisaties die van plan zijn een bijeenkomst te organiseren die er toe zal doen. Organisaties in of om de zorg. Organisaties met een sociaal hart.

Ik ben ervan overtuigd dat bijeenkomsten leuker kunnen. Ik geniet ervan mijn presentatiekennis te delen. Wil je meer weten, dan doen we iets wat niet moet. Een ont-moeting. Vrijblijvend. Ik heb mijn koffie graag met een beetje suiker.

Ik geloof in een hechte samenwerking

Alleen door nauw samen te werken komen we tot het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Het liefst zelfs meer dan dat. Dat is mijn inzet. Luisteren, meedenken, mijn kennis en ervaring inzetten om er voor jou alles uit te halen.

Jij brengt jouw expertise mee, ik mijn vakmanschap. Samen maken we er een meesterstuk van.